Reparatie

Wilt u een afspraak inplannen?

Klik hier

In onze moderne werkplaats kunt u terecht voor reparatie en onderhoud aan alle merken en typen personenauto’s, bedrijfsauto’s en campers. Of u nu een particuliere rijder of een zakelijke rijder bent, een nieuwe of een gebruikte auto heeft, bij Autoservice Abbink is iedereen welkom.

Monteur’s met kennis van zaken en passie voor techniek helpen uw auto of camper snel weer op weg. U kunt bij ons niet alleen terecht voor groot-of klein onderhoud met APK, maar ook voor airco-service, banden, uitlaten, schokdempers, uitlijnen, remmen, het vernieuwen van de distributieriem of de montage van een trekhaak. Ook grote reparatie’s zoals het vernieuwen van een koppeling, vliegwiel, turbo of versnellingsbak behoort tot de mogelijkheden. Voor kleinere werkzaamheden zoals defecte verlichting of een lekke band kunt u vaak dezelfde dag nog terecht! Natuurlijk kunnen wij u voorzien van een moderne vervangende auto met airco tijdens de reparatie.

Wij zijn aangesloten bij Bovag en met onze uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en prima service ben u verzekerd van een succesvolle reparatie en houden wij uw auto betaalbaar, goed en veilig op de weg.