APK

APK-reminder

Klik hier

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is wettelijk verplicht. Voor u betekent de keuring de zekerheid dat u vertrouwen in uw auto kunt houden: prettig voor u, uw medepassagiers en andere weggebruikers. Verder helpt de APK-keuring mee aan een beter milieu.

Autoservice Abbink is een erkend APK-keuringsstation en wij beschikken over meerdere gecertificeerde APK-keurmeesters, die regelmatig getoetst worden door de RDW. Een APK-keuring hoeft geen onverwachte kostenpost te worden. Constateren wij dat uw auto niet voldoet aan de wettelijk gestelde eisen, dan nemen wij contact met u op: altijd! Wij geven duidelijk aan welke kosten wij voor u verwachten en stemmen met u af wanneer een autoreparatie of herstel kan worden uitgevoerd op een moment dat het u het beste uitkomt.

Onze keurmeesters streven ernaar om de kwaliteit van de keuring zo hoog mogelijk te houden. Zo worden ze voortdurend bijgeschoold over de nieuwste technologieën en ontwikkelingen. Met jarenlange ervaring en vele keuringen per jaar bent u verzekerd van een veilig, betrouwbaar en milieubewust voertuig.

Voorkom een boete door de APK op tijd te laten uitvoeren. Door u aan te melden bij de APK-reminder van BOVAG wordt u  geïnformeerd wanneer uw auto een APK-keuring moet hebben en kunt op tijd een afspraak met ons maken.