Onderhoud

Wilt u een afspraak inplannen?

Klik hier

Autoservice Abbink het originele alternatief!

Door gebruik te maken van een data-base waarin wij alle fabrikant specifieke gegevens kunnen vinden, vernieuwen wij altijd de onderdelen volgens de door de fabrikant aangegeven termijn en gebruiken wij bijvoorbeeld alleen de voorgeschreven motoroliesoort. Zo houden wij ons aan de eisen die een autofabrikant stelt, en blijft u recht op fabrieksgarantie houden. Wij monteren alleen onderdelen van originele kwaliteit en stellen hoge eisen aan ons personeel en aan onze leveranciers. Hierdoor gaat niet alleen de kwaliteit maar ook de efficiëntie van het werkplaatsbezoek omhoog. Goed onderhoud is belangrijk daarom proberen wij het betaalbaar te houden.

Dagelijks krijgen wij in onze werkplaats auto’s binnen, waaraan schade door achterstallig onderhoud is ontstaan. Bezuinigen op het onderhoud van de auto is vaak de oorzaak. Besparen op uw uitgaven is goed, bezuinigen op het onderhoud van uw auto niet! Hier hebben wij op ingespeeld door deel te nemen aan het Auto Onderhoud Plan. Met het Auto Onderhoud Plan bent u voor een vast bedrag per maand van regelmatig onderhoud verzekerd én wordt uw auto tijdig van een apk-keuring voorzien. In dit maandelijkse bedrag zit tevens inbegrepen:

  • zomer- en wintercheck
  • defecte exterieurverlichting kosteloos vervangen
  • vloeistoffen kosteloos bijvullen (indien nodig)
  • Europese pechhulp pas (inclusief pechhulp aan huis)
  • haal- en brengservice
  • vervangend vervoer

Voordelen onderhoudsplan

  • Voorkom achterstallig onderhoud aan uw auto.
  • Uw auto blijft in optimale conditie.
  • U blijft altijd financieel op de hoogte.

Auto Onderhoud Plan: bespaar zonder te bezuinigen!

Auto Onderhoud Plan biedt u nog een voordeel! Indien u het onderhoudsplan afsluit, profiteert u van een flinke besparing op uw onderhoudskosten en pechhulppas. In tegenstelling tot de tarieven die merkdealers en diverse aanbieders van mobiliteitsservice hanteren, bent u bij Auto Onderhoud Plan tot 300 euro goedkoper uit. En dat elk jaar opnieuw!

Wij hanteren heldere onderhoudstarieven, overeenkomstig met de voorwaarden van Auto Onderhoud Plan. Of u nu in een klassieke auto of in het nieuwste model rijdt, uw auto wordt perfect en voor een vast laag bedrag per maand onderhouden. Bij Auto Onderhoud Plan bieden wij u te allen tijde advies voor het opnemen van een stelpost voor uw variabele lasten. Zo voorkomt u dat u bij het vervangen van slijtageonderdelen en / of reparaties voor financiële verrassingen komt te staan.

 

Benieuwd wat het onderhoudsplan voor u kost? Kijkt u snel op autoonderhoudplan.nl Neem voor vragen of voor meer informatie contact met ons op!