Diagnose

Wilt u een afspraak inplannen?

Klik hier

Bij Autoservice Abbink werken specialisten met een passie voor auto-elektronica en het stellen van diagnose hier aan. Moderne auto’s zijn tegenwoordig voorzien met meer elektronische systemen dan alleen een motormanagement systeem. Denk hierbij aan de verschillende veiligheidssystemen zoals: airbag, ABS, ESP, tractioncontrol en een bandenspanning controle systeem (TPMS). Maar ook aan verschillende comfort systemen zoals: automatische transmissie, regensensor en automatische verlichting, cruise control, climate control of een accessoire zoals bijvoorbeeld een trekhaak. Neem hierbij ook nog de verschillende milieumaatregelen die fabrikanten tegenwoordig toepassen zoals EGR, start/stop, een roetfilter of ad-blue systemen en u zult begrijpen dat bij een probleem aan één van deze systemen specialistische kennis en apparatuur noodzakelijk zijn om gericht te zoeken naar de juiste oplossing.

Binnen Autoservice Abbink hebben wij speciaal hiervoor opgeleide GMTO-diagnose specialisten, welke ondersteund worden met de kennis uit hun opleiding van GMTO en de meest moderne apparatuur. Zo kent de hedendaagse elektronica geen geheimen meer voor ons, en kunnen wij alle benzine, diesel en hybride voertuigen aan. Bij het aannemen van een storing proberen wij het probleem zo duidelijk mogelijk in kaart te brengen. Hierna gaat de specialist aan de slag en binnen 2 uur zal hij een goede indicatie van de oorzaak kunnen geven. Hierop wordt altijd contact met u opgenomen over de te nemen vervolgstappen, zodat u altijd de kosten in de hand kunt houden. Zo maken wij geen urenlange zoektochten en vernieuwen wij niet onnodig onderdelen aan uw auto.

Heeft u een storing in een uw auto, bedrijfswagen of camper? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.