Autoservice Abbink B.V.
voor de particuliere en zakelijke rijder

Waar uitstekend gastheerschap centraal staat en goede service en kwaliteit
vanzelfsprekend blijven. Autoservice Abbink in Zwolle betekent:

  • Betrouwbare, snelle en persoonlijke service
  • Gespecialiseerd onderhoud en reparatie voor alle merken
  • Mogelijkheid tot vervangend vervoer bij onderhoud of reparatie
  • BOVAG-lidmaatschap en APK-bevoegdheid
  • Vakkundig personeel met de meest actuele kennis
  • APK vanaf € 19,95 en APK-reminder

 

Jan Abbink

Autoservice Abbink B.V.

Rob Abbink

Autoservice Abbink B.V.

Erik Abbink

Autoservice Abbink B.V.

Jacco Woudsma

Autoservice Abbink B.V.

Autoservice Abbink al ruim 14 jaar uw vakgarage

Autoservice Abbink B.V. is opgericht in april 2007. De oorspronkelijke doelstelling was het bieden van snel, goed en betaalbaar onderhoud en reparaties bij personenauto’s, bestelauto’s, lichte bedrijfswagens en campers. Onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is gebleven, maar inmiddels uitgebreid met nog meer service en vakkennis.

Zo zijn wij niet alleen goed in het onderhouden van personenauto’s maar kunt u bij ons ook terecht met uw bedrijfsauto’s. Hierdoor hebben wij dagelijks meerdere bedrijfsauto’s in onze werkplaats voor reparatie of onderhoud. Door gebruik te maken van  goede leveranciers en de flexibiliteit en vakkundigheid van ons personeel staan u bedrijfsauto’s zo kort mogelijk stil. Deze zijn tenslotte gemaakt om te rijden en moeten dus het liefste zo kort mogelijk stil staan.

De moderne auto’s vragen om moderne technieken. Met de diverse rijassistentie systemen die er tegenwoordig in auto’s te vinden zijn is de techniek hier achter complexer geworden. Diverse camera’s en radar sensoren nemen zaken waar voordat u ze opmerkt! Zo kan een aanrijding in de stad of het ongewenst verlaten van een rijstrook voorkomen worden. Belangrijk hierin is dat deze systemen op de juiste manier onderhouden en gekalibreerd worden. Wij beschikken over speciale kalibratie apparatuur welke bijna voor elk merk of type auto gebruikt kan worden. Door ons speciaal hiervoor opgeleide monteurs kunt u altijd veilig op weg.

Zoals u merkt spelen wij in op de markt en zijn wij alert op nieuwe ontwikkelingen. U bent  verzekerd van uitstekend gastheerschap waar kwaliteit en service centraal blijven staan.

Je zoons klaarstomen voor de toekomst.

Lees onze bedrijfsreportage uit Focwa Magazine

Je zoons klaarstomen voor de toekomst.

Lees onze bedrijfsreportage uit Focwa Magazine

Gecertificeerde partners