Banden

Wilt u een afspraak inplannen?

Klik hier

Banden zijn er in zoveel soorten en maten dat u al snel moeite heeft om te bepalen wat nu de beste band voor uw auto is. Bij ons bent u zeker van het beste advies zodat de juiste band onder de juiste auto komt en het best bij de wensen van de bestuurder past. De band is tenslotte het enige contact tussen auto en wegdek. En een goede band draagt bij aan de verkeersveiligheid voor u en uw mede weg gebruikers. Zo leveren wij naast de merken: Michelin, Continental, Vredestein, Dunlop, Goodyear, Pirelli en Bridgestone ook een aantal andere merken, denk hierbij bijvoorbeeld aan: Minerva, Apollo, Uniroyal en Hankook.

Onze bandenleveranciers zijn zorgvuldig door ons geselecteerd. Daardoor kunt u vol vertrouwen de weg op bij elk weertype. Wij krijgen dagelijks meerdere keren banden door onze leveranciers geleverd: zomerbanden, winterbanden of all-season voor elk merk of type auto en tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Met nieuwe banden kunt u weer duizenden kilometers rijden. Maar een goede afstelling van het onderstel van uw auto zorgt voor een juiste bandenslijtage. Door verschillende oorzaken kan er een afwijking voorkomen in deze afstelling. Voorkom dat uw banden onnodig slijten en laat uw uitlijning tijdig controleren. Ook kan de uitlijning invloed hebben op het rijgedrag van uw voertuig. Trekt deze bijvoorbeeld naar 1 kant van de weg zodat u constant moet corrigeren? Of staat het stuur niet recht terwijl de auto wel rechtuit gaat? Laat uw auto dan uitlijnen met onze moderne 3D uitlijnapparatuur. Zo gaan niet alleen uw banden langer mee maar verhoogt u ook de rust en het comfort tijdens een langere auto rit.

Onze werkplaats is uitstekend uitgerust: met de meest moderne apparatuur en personeel dat kennis heeft van de laatste ontwikkelingen. Het demonteren en monteren zonder beschadigen van de velg is met onze
Snap-on banden apparatuur vanzelf sprekend. Ook het balanceren van de wielen om trillingen te voorkomen gebeurd met uiterste precisie. Zo kunnen wij behalve personenauto’s of sportwagens ook bedrijfsauto’s bedienen. De uitlijning van uw voertuig wordt correct, snel en vakkundig gedaan. Op deze manier heeft u het meeste en langste plezier van uw banden.

Hebt u zelf geen ruimte om uw zomer- of winterbanden op te slaan?
Autoservice Abbink beschikt over een grote opslagruimte voor banden. Uw zomer- en winterbanden blijven tijdens de opslag in optimale conditie.